Nordek

Modernt boende

Det nya moderna boendet i Örnsköldsvik

Det nya moderna boendet i Örnsköldsvik

Byggnaden som uppfördes 1967 innehåller i dagsläget ett flertal butiker i bottenvåningen och inom kort även nyproducerade hyresrätter.

Lägenheterna

Venedig kommer att bestå av en huskropp med 33 lägenheter fördelat på 7 våningar som totalrenoveras för att skapa det nya moderna boendet i Örnsköldsvik. Här erbjuds 15 st ettor, 11 st tvåor och 7 st treor i flera olika planlösningar.

Genom en tillbyggnad på taket, utbyte av fasadens fönster och förändring av översta våningens fönstersättning moderniseras byggnaden samtidigt som den arkitektoniska grundstrukturen bevaras. Samtliga installationer för värme, vatten, avlopp, ventilation, el, hiss med mera kommer att bytas ut. Endast fastighetens stomme och fasad med klinker förblir oförändrad.

Unikt läge

Med detta unika läge bor du mitt i Örnsköldsviks växande centrum. Ta en espresso på ett café eller gå på bio när du passerar biografen på vägen hem. Att bo mitt i centrum ger närhet till så mycket mer än shopping. Handla nybakat frukostbröd eller köp hämtmat runt hörnet

Trygg miljö

Upptäck fördelarna med att ha nära till apotek, bank, kiosk och frisörer. I centrum är det nästan alltid människor i rörelse, vilket skapar en trivsam och trygg miljö.